Bestil her
Historie
S.Pellegrino & Acqua Panna
S.Pellegrino og Acqua Panna er naturlige mineralvand. Deres respektive territorier gør dem unikke, understøttet af deres noble historie der gør dem ganske enestående.
Historie
S.Pellegrino på Chelsea Market
S.Pellegrino
S.Pellegrino sparkling mineral water er et resultat af en ekstraordinær kombination af exceptionelt rent vand og mineraler. Siden 1899, takket være kildens unikke organoleptiske karakteristika, har S.Pellegrino været den boblende mineralvand, man favoriserer indenfor top-gastronomien verden over.
Historie
S.Pellegrino og vin
S.Pellegrino
På en 30-års rejse gennem bjergområdet, bliver vandet renset og tilført de unikke mineraler fra vulkansten og kalksten. Ved udløbet bliver det krystalklare vand modtaget og tilført naturlig CO2.
Historie
Sø i Appenninerbjergene
Acqua Panna
Acqua Panna er en naturlig kilde, der løber igennem et uspoleret naturområde i de fredfyldte Appenninerbjerge i Toscana. Kilden har været kendt i århundreder blandt adelsmænd, jægere og bønder og har været værdsat på grund af vandets usædvanlige renhed og friskhed.
Historie
Den grønne profil
S.Pellegrino og Acqua Panna er siden tidernes morgen blevet flasket med stor respekt for miljøet i og omkring kilderne. Ligesom man kontrollerer alle enkelte produktionsenheder, holdes der nøje øje med naturens udvikling.